Dans

Rytmisk Dans på Lasse Kühlers Dansskola, Hösten 2017

Häng med i ett härligt, rytmiskt, aerobiskt danspass, där vi kör igenom hela kroppen! Det är både roligt, svettigt och lite konditionskrävande. Du får gärna träna barfota, men självklart går det utmärkt och är ok med gymnastikskor (om du har känsliga fötter).
Passet består av enkla steg, som alla kan lära sig, en hel del höfter, och du lär dig att få ihop armar och ben. Även om det sistnämnda kan vara lite knepigt, så kommer det efterhand med lite övning och du får bättre och bättre koordinationsförmåga. Du stärker också din kondition och får på sikt bättre syreupptagningsförmåga och bättre hjärtverksamhet. Vi avslutar alltid passen med lite stretch av våra muskler, så att vi slipper få träningsvärk!

Vi jobbar i en sal med speglar, som vi utnyttjar ibland för att lättare kunna lära oss att göra vissa rörelser när vi ser oss själva, men vi arbetar också i cirkel i rummet, så vi stärker känslan av gemenskap och trivsel.
Detta är ett fint sätt att: lära sin kropp bättre, lära känna varandra i gruppen, det också ger en fin gemenskap att träna ihop, svettas ihop, känna och uppleva livsglädje i både kropp och själ! Och att vi har kul tillsammans - kanske det viktigaste!
Uppehåll: v.39,  v.43


Var: Lasse Kühlers Dansskola, Tegnérlunden 6, t-bana: Rådmansgatan
När: Tisdagar, kl.12:00-13:00
Start: v.36, 5/9 
Lärare: Jim Sandlund
Kostnad: 1500: - inkl. moms/12 ggr. 150: -/ drop-in
Anmäl dig till: jimsandlund@gmail.com