Voorjaarsvakantie

We "wonen" nu 6 weken in het chalet, maar ik mag op werkvakantie naar Zweden. Samen met Chris ga ik er 2 weken naartoe.
De camper en de aanhanger zitten toch wel weer heel vol met spullen, maar als dit mee is dan zijn alle losse dingen weg en hebben we alleen nog maar kratten.

Vrijdag overnachten bij Oldenzaal, vlak bij de grens van Duitsland, eten en naar bed
Zaterdag overnachten we net over de grens in Denemarken, even fietsen, douchen eten en naar bed.
Zondag komen we rond 16:00u thuis aan.
De zon schijnt, geen sneeuw, beetje fris. We hebben heel lang in de auto gezeten, dus pakken bij thuiskomst meteen de mountainbikes uit de aanhanger en maken even een rondje door de natuur en de stad. Heerlijk! Weer naar boven is echt wel even pittig, maar met de juiste fiets zeker wel te doen.


Maandag en dinsdag gaat Chris wennen op zijn nieuwe school, hij vind het geweldig! En natuurlijk warm eten op school.
En ik mag ook aan de slag, Toen we na 5 weken in de winter weer thuiskwamen kreeg ik al vrij snel een appje van de buurman. Er was een boom omgevallen! Gelukkig niet op het huis, maar wel een beetje in de buurt. En hij ligt voor de inrit van het perceel.
Feest! Want nu mag ik mijn nieuwe speelgoed in elkaar gaan zetten met bijbehorend stoeipak.


Na een paar uur spelen in het meeste wel een beetje klein, maar wat een hoop rommel heb je van 1 zo'n boom. Ik zaag m in redelijk grote stukken omdat ik nog niet weet wat ik er mee wil. Hij kan hoe dan ook in de kachel, dus klein zagen kan altijd nog. De weg is weer vrij en we kunnen met de camper en aanhanger de tuin in.

Dinsdag halen we na school een vracht vloerdelen en balken bij de plaatselijke Bygg en kan er een mooi project van start. Want, om mooie dingen te maken, heb je een mooie werkbank nodig.
De laatste hand moet ik er nog aan leggen, maar ik ben een heel eind dacht ik zo.


Een dag later valt er ineens een aardige laag sneeuw, en het blijft ook doorsneeuwen. We hebben tot aanstaande maandag geen plannen meer buiten ons eigen bos, dus we hebben er geen last van, alleen maar lol.


Reacties

Populaire posts van deze blog

2 weken meivakantie

Juli 2022 kochten we dit huis

Dakloos