Ons bezoeken?

Momenteel is het nog niet echt mogelijk om gasten te ontvangen, we zijn nog knap aan het verbouwenen moeten ook nog heel veel dingen regelen voor onze vestiging in Zweden. Met een klein campertje of tent met uitrusting kan je later wel bij ons terecht. Reken op basis faciliteiten. een outdoor douche (warm als de zon schijnt) en een composttoilet. Een supermarkt, benzinestation en restaurantjes zijn op 10-12 minuten te vinden. Ook is er een goede camping op deze zelfde afstand met huisjes om te huren en natuurlijk plek voor, caravan, camper of tent.


Dit element hiernaast hebben we ingebouwd in het Utedas, je kan dus gewoon zittend! naar het toilet. En na gebruik voor een beetje spoelen met regenwater, en achter een handje zaagsel. De mannen mogen aan de rand van het perceel plassen. Je handen kan je wassen met regenwater.In de toekomst komt er in het bos misschien wel een Bell tent of een huisje, maar dat heeft nog geen definitieve invulling. Ook moeten we daar eerst plaats voor maken door het omzagen van veel bomen.

Wil je langskomen? Leuk! In 2023 is dit maar heel beperkt beschikbaar omdat we echt wel druk zijn en zelf ook nog een beetje willen genieten van ons nieuwe bestaan. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

2 weken meivakantie

Juli 2022 kochten we dit huis

Dakloos